Priručnici | Besplatni propisi | Državni praznici | Besplatni obrasci | Registar sl. glasila | 100 pitanja i odgovora | Savetovanja

O adresaru

Treba Vam knjigovođa?

 

Pokrenuli smo informativni projekat Adresar knjigovodstvenih agencija, kako bismo omogućili pravnim i fizičkim licima da pretraže bazu knjigovođa/računovođa kako bi lakše izabrali knjigovodstvenu agenciju za svoje poslovne potrebe.

Treba Vam knjigovođa koji će voditi poslovne knjige, raditi obračune poreza, izrađivati i voditi finansijsku dokumentaciju, izrađivati finansijske izveštaje i završne račune, pratiti finansijske rezultate preduzeća, obavljati obračune plata i evidenciju staža osiguranja, usaglašavati dugovanja i potraživanja sa poslovnim partenrima, u Vaše ime sarađivati sa Poreskom upravom, bankama, revizorskim kućama ili pružati druge knjigovodstvene/računovodstvene usluge? Treba Vam knjigovođa tj. računovođa u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu ili nekom drugom mestu u Srbiji?

Na pravom ste mestu! Na našem portalu, nalazi se blizu 1.000 agencija za knjigovodstvo/računovodstvo, sa ažurnim poslovnim i drugim korisnim informacijama. Takođe, možete pogledati koja Vam je knjigovodstvena agencija teritorijalno najbliža, kako ne biste gubili svoje dragoceno vreme.

Svesni smo da je uloga računovođe/knjigovođe veoma zahtevna, te ćemo se truditi da svakodnevno razvijamo ovaj informativni portal kako bismo svakom posetiocu pomogli u potrazi za saradnikom za ovu osetljivu oblast.

Ako je pored adrese i opisa naznačena opcija “verifikovan”, to označava da su podaci tačni, potvrđeni i uređeni od strane konkretne knjigovodstvene tj. računovodstvene agencije.

U polju za pretragu ukucajte ime knjigovodstvene agencije i/ili izaberite mesto i dobićete listu knjigovođa pod tim imenom i/ili na toj lokaciji.